Førstegangskonsultasjon

Home / Førstegangskonsultasjon
Standard førstegangskonsultasjon:
  • Manuell undersøkelse
  • Kartlagt tilstanden i munn og tenner
  • Planlagt videre behandling
  • Pristilbud på hele jobben

Førstegangskonsultasjon bilde

Spørsmål og svar om førstegangskonsultasjon

Det første du må gjøre er å fylle ut en egenerklæring om din helsetilstand. Tannlegen vil vite om det er noe med din helse som kan påvirke eller bli påvirket av tannbehandling. For eksempel allergier osv. Deretter er det en tur i tannlegestolen, slik at tannlegen får ta en kikk i munnen din. Nå vil også tannlegen stille deg noen spørsmål om hva du selv ønsker å få gjort. Ut fra dine svar og hva tannlegen ser i munnen din og på røntgenbildet, settes det opp en pris- og behandlingsplaner. Den første konsultasjonen tar fra 30 minutter til en time.

Etter at behandlingsplanen er satt opp og du er enig med tannlegen om mengde og type behandling, setter vi opp ny time for oppstart av behandlingen.

I løpet av konsultasjonen vil tannlegen spørre deg hva som er hovedmålet med tannbehandlingen og hva slags ønsker og forventinger du har. For eksempel: Noen ønsker hovedsakelig å forbedre den funksjonelle bruken av tennene, slik som å bli kvitt smerte og få tenner man kan bruke til å tygge med. Mens andre ønsker å fokusere på utseende og få et pent smil og vil ha det beste innen estetisk tannbehandling i Oslo. Selvfølgelig vil alle ha et pent smil og alle løsninger Din Tannklinikk tilbyr er pene. Men for de som ønsker det lille ekstra har vi også løsninger for disse.

På den første konsultasjonen snakker du og tannlegen sammen. Hvis pris på behandling viser seg å være mer enn du har til rådighet, si dette til tannlegen. Da kan tannlegen prioritere og foreslå hva som er viktigst å gjøre først og hva som kan utsettes til senere. Uansett, det er opp til deg hvor mye tannbehandling du ønsker. Tannlegene har full forståelse for at pasienter har budsjetter å forholde seg til. Noen ganger er det også mulig å velge mellom ulike behandlingsformer, for å gjøre sluttprisen lavere. Hvis du antyder en sum du vil bruke til tannlegen, vil tannlegen gjøre sitt beste for å få til en behandlingsplan du kan godta og gå for. Det kan være smart å tenke litt gjennom på forhånd og være bevist på hvor mye penger du ønsker å bruke på tannbehandling.

Hele staben ved Din Tannklinikk er profesjonelle. De gir hele tiden sin profesjonelle mening, basert på røntgenbilder og lang erfaring.

 

Vi lever av fornøyde kunder.

Se våre omtaler på Facebook før du bestiller time hos oss.