Om oss

Home / Om oss

Din Tannklinikk

Smilet i sentrum.

Amer Maqbool Ahmad og kollegaen Manzar Din startet beskjedent i små lokaler midt i sentrum. Gjennom hardt arbeid, faglig kompetanse og ukuelig pågangsmot har de virkeliggjort sin “norsk drøm”. I 2009 etablerte de Din Tannklinikk.

I dag har vi seks behandlingsrom og tretten medarbeidere sier Amer stolt.

En tannleges arbeidsplass er veldig liten med mange små instrumenter og detaljer. Vi tenker alltid løsninger, samme hvilket utgangspunkt vi har, forklarer Amer.

Moderne tannhelse er kosmetisk kirurgi som krever kreative løsninger.

Vårt arbeidsutstyr består av små instrumenter og krav til stor skånsomhet fordi hver pasient har forskjellige behov og det er det som gjør det spennende, forklarer Amer.

De forklarer at det er viktig å ha en psykologisk innsikt med empatisk tilnærming og åpenhet i møte med den enkelte pasient.Samtidig kreves det en kunstneres kreativitet, men når vi begynner med en behandling, ser vi alltid for oss hvordan sluttresultatet blir, sier de.

For den enkelte pasient er opplevelsen av å gå til tannlegen stort sett det å sette seg ned i en stol, lukke øynene og overlate resten til tannlegen. De fleste av oss har stor tillitt til det som blir gjort og vi forventer alltid det perfekte resultat.

Dyre tannlegeregninger er et av de nødvendige ondene vi har vent oss til, hvis vi skal dyrke vår egen forfengelighet. En enkel operasjon som en rotfylling krever tjue til tretti forskjellige instrumenter og materialer som for et meste er engangsprodukter, sier Manzar. Da er det lett å forstå at større inngrep fort har sin pris.

Det er kostbare produkter, men vi tar igjen prisene på kvantitet, forklarer Amer.

Allikevel er Din Tannklinikk er en av Oslos rimeligste tannlegesentre. I tillegg har de avtale med Helfo basert på standard priser.

Kundegrunnlaget vidt spekteret med pasienter fra Stavanger i vest til langt nord i landet, men det de fleste er lokalt basert.

For oss er det prinsipielt viktig å gi pasientene en kvalitativ positiv opplevelse som er langvarig samtidig som vi har et yrkesansvar som omfatter alt fra god munnhelse til familiesosiale anliggender.

For timebestilling til tannlege: 22 42 42 49.
Akutt hjelp utenom åpningstider etter avtale.

Direkte oppgjør med HELFO

Din Tannklinikken har direkte oppgjør med HELFO. Det betyr at dersom du av en gitt grunn innenfor lovverket har krav på refusjoner fra det offentlige, og dette er dokumentert fra din lege eller oss – trekkes andelen direkte fra ditt oppgjør. Du betaler da kun din andel av behandlingen, resten tar vi oss av.

Det er aldri for sent å ta grep om sin egen tannhelse – uansett hvor ille du tror det er.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Vårt motto

Slapp av mens vi tar oss av ditt smil.

 • Mer enn 90% av våre kunder anbefaler oss til andre

  Ikke noe gjør oss mer stolt enn når en ny kunde ringer og forteller at vi er blitt anbefalt av en god venn eller kollega. For oss er dette det beste beviset på at vi har utført vårt arbeid tilfredsstillende og profesjonelt. Dette er noe vi opplever hver dag, da hele 90% av våre kunder anbefaler oss til andre, noe som er helt unikt!

 • Spesialkompetanse innen implantatprotetikk

  Vi har dyktige tannleger som har spes kompetanse innen implanatater. Vi samarbeider også med spesialister. Vi bruker verdens ledende merker i implantologi som Straumann , og Osstem

 • Erfarne tannleger med lang erfaring

  Erfaring er utrolig viktig innenfor tannbehandling, og vi arbeider derfor med erfarne tannlegers som har jobbet lenge i det offentlige og i det private. Våre tannleger går gjevnli på kurs for å holde seg faglig oppdatert. Dette er din trygghetsgaranti.

 • Gode Priser

  Vår ambisjon er å tilby førsteklasses behandling til gode priser. Vi har i snitt ca 40% lavere honorarer sammenlignet med øvrige privatpraktiserende tannleger.

 • Sentral beliggenhet

  Din tannklinikk er oslos mest sentrale tannklinikk med Oslo city og Clarion royal Christiania hotel som nærmest naboer. Vi holder til i det gamle NAF huset i samme oppgang som Furst Laboratoriet.. Gode kommunikasjons muligheter med buss, T bane og tog.

 • Moderne utstyr

  På Din Tannklinikk bruker vi toppmoderne tannlegeutstyr som, maskinell endodonti ( dentsply maillefer), straumann implantat system, Digitalt Kodak røntgen samt Ortopantomografi (stort oversikts bilde, som sikrer minst mulig stråling ).

 • Språkdyktige medarbeidere

  Vårt team behersker norsk , engelsk, arabisk, urdu,pushtu, russisk og punjabi.