Usynlig tannregulering

Home / Usynlig tannregulering

Invisalign er en gjennomsiktig, tannregulering som består av en serie av individuelt tilpassede skinner av plast som skal anvendes ca 20 timer per døgn. Man tar den i prinsippet bare ut når man pusser tennene og når man spiser. I tillegg får man som regel noen små nesten usynlige små fester i tannfarget plastmateriale på noen utvalgte tenner.
Skinnene som anvendes ved invisalign tannregulering byttes ut i takt med at tennenes tannstilling forandrer seg ( 3-4 ganger pr måned)

Et smil kan endre alt; Din selvtillit. Ditt utseende. Ditt liv. Og med Invisalign behøver det ikke være så komplisert å få det smilet du alltid har drømt om. Faktisk behøver det nesten ikke å ha innvirkning på ditt daglige liv i det hele tatt
Invisalign retter opp tennene med en serie med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset din tenner for komfort. Du vil bytte hver reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt og uke etter uke, mot den endelige stillingen. Komfortable, gjennomsiktige og uttakbare – Invisalign forandrer smilet uten å forstyrre livet ditt. Dette er noe over 6 millioner mennesker i hele verden allerede har funnet ut. Er du klar for ditt nye smil?

Inman Aligner
Tenner beveger seg hele livet og mange som har hatt tannregulering har kanskje oppdaget at tennene har flyttet seg mange år etter at tannreguleringen har blitt tatt av og det er ikke lenger den perleraden det engang var. Inman aligner er en teknikk hvor vi kan rette opp skjeve tenner i frontområdet på kun 10-16 uker og har hjulpet mange pasienter til å få tilbake sitt vakre smil igjen. Dette er en teknikk vi også kan bruke på voksne med skjeve tenner som ikke har hatt regulering tidligere

 

Vi lever av fornøyde kunder.

Se våre omtaler på Facebook før du bestiller time hos oss.